علامه حلی5

ُسازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، دبیرستان دوره اول علامه حلی5 تهران
ما این جاییم...
علامه حلی5

سمپادی‌های علامه حلی۵ تهران

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۶ مهر ۰۳، ۲۱:۴۸ - نرگس
    نرگس
  • ۲۰ تیر ۰۳، ۱۹:۴۱ - سلام
    سلام

تقویم میلادی

مشاوره هفتم - مثبت بیاندیشیم

چهارشنبه, ۱۴ اسفند ۱۳۹۸، ۰۳:۵۵ ب.ظ

مثبت اندیشی!

1. هنگام صحبت تنها از واژه‌های مثبت استفاده کنید

اگر مدام به خودتان بگویید «نمی‌توانم»، خودتان را متقاعد می‌کنید که واقعا ناتوان هستید. به خودتان بگویید به خوبی از عهده‌ی کارها برمی‌آیید یا دست‌کم همه‌ی تلاش‌تان را می‌کنید.

۲. افکار منفی را دور کنید

هنگامی که روحیه‌تان ضعیف است اجازه ندهید افکار و احساسات منفی آزارتان بدهند. حتی تنها برای چند ساعت در روز افکار منفی را از خودتان دور کنید و فقط روی جوانب مثبت زندگی‌تان تمرکز کنید.

۳. از واژه‌هایی استفاده کنید که احساس قدرت و موفقیت را در شما بیدار می‌کنند

سعی کنید افکارتان را با واژه‌هایی بیان کنید که باعث می‌شوند احساس قدرت و شادی داشته باشید و حس کنید زندگی‌تان تحت کنترل خودتان است. سعی کنید به جای واژه‌هایی که به شما احساس شکست یا بی‌کفایتی می‌دهند، روی واژه‌های مثبت تمرکز کنید.

۴. از جملات الهام‌ بخش و عبارات تأکیدی مثبت استفاده کنید

یکی از محبوب‌ترین تمرینات مثبت‌اندیشی، تکرار جملات تأکیدی مثبت است. یعنی در فواصل زمانی منظم عبارت مثبتی مانند «من لایق خوشبختی هستم» را با خودتان تکرار کنید. باور داشتن به صحت این عبارات و یادآوری آنها به خودتان باعث می‌شود دید مثبت‌تری نسبت به زندگی داشته باشید.

۵. افکارتان را هدایت کنید

روان‌شناسان از این روش زیاد استفاده می‌کنند. هنگامی که احساس ضعف یا اضطراب دارید این کار به شما کمک می‌کند کنترل افکار خود را به دست بگیرید. به یک رؤیای خوشحال‌کننده فکر کنید، یک تصویر ذهنی مثبت بسازید یا به عوامل خارجی واکنش‌های مثبت نشان بدهید تا احساسات بد را تحت کنترل در بیاورید.

۶. شک نکنید خودباوری و موفقیت به هم وابسته‌اند

هیچ چیز به اندازه‌ی اینکه «خودتان را باور کنید» به موفقیت‌تان تحقق نمی‌بخشد. اگر قرار است به چیزی شک کنید به افکار منفی و ضعف‌هایتان شک کنید و باور کنید در رسیدن به همه‌ی اهداف‌تان موفق خواهید بود.

 

 

۷. اشتباهات گذشته را تجزیه و تحلیل کنید

مثبت فکر کردن، به معنای انکار اشتباهات‌تان نیست. به جای این کار، برای فکر کردن به مسائلی که شما را به موقعیت کنونی‌تان کشانده است به خودتان کمی زمان بدهید تا در آینده از اشتباهات مشابه پرهیز کنید و دید مثبت‌تری نسبت به آینده داشته باشید.

 

۸. به خودتان اعتماد کنید

بیشتر وقت‌ها زمانی که احساس ناامیدی و ناراحتی می‌کنیم، به جای اینکه بابت کارهایی که تاکنون درست انجام داده‌ایم به خودمان اعتماد کنیم، تنها روی مسائل منفی و اشتباهاتی که مرتکب شده‌ایم تمرکز می‌کنیم. حتی اگر بعضی کارها را خراب کرده‌اید، برای کارهایی که تا حالا به خوبی انجام داده‌اید به خودتان اعتماد کنید.

۹. خودتان را ببخشید

اینکه مدام خودتان را بابت اشتباهات گذشته‌تان سرزنش کنید چیزی را تغییر نمی‌دهد. به خودتان بگویید که اشتباهات‌تان را بخشیده‌اید و سپس آنها را رها کنید.

 

۱۰. از گذشته درس بگیرید

شما گذشته را پشت سر گذاشته‌اید، هر چقدر هم بد پیش رفته باشد، نمی‌توانید آن را تغییر بدهید. هرگاه احساس کردید درباره‌ی گذشته افکار منفی به سراغ‌تان آمده‌اند، آنها را با افکار مثبت درباره‌ی آینده جایگزین کنید.

نظرات  (۵)

۳۰ فروردين ۹۹ ، ۱۵:۳۲ علیرضا حاتم خان

سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامممممممممممممممممممممممممم

۱۸ اسفند ۹۸ ، ۱۸:۲۴ یکی که میخواد ناشناس باشه

استاد واقعن ممنون .

تو این شرایط اسفناک که همه استرس دارن ، شما واقعن با این حرفای امیدوار کنندتون بهمون روحیه میدین.

دمتون گرم .

چه خوش گفت فردوسی ....

۱۶ اسفند ۹۸ ، ۱۸:۲۶ دانش اموز 703

ایول .اااییییییییووووووووولللللللللللللل

اقا ی متقی لطف کردین دمتون گرم

پاسخ:
ممنون از نظر شما...

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">